Loading

Evenementen

Pizza catering tot in de puntjes verzorgd. Pizza’s zoals pizza’s horen te zijn. Vers bereid, eigen gemaakt deeg en in de houtgestookte steenoven gebakken. Wij zijn een pop-up in iedere context op elk gewenste locatie. Van tuinfeest, straatfeest, buurtfeest, bedrijfsfeest, exclusieve catering, bruiloften tot aan festivals. Met Rollende Pizza’s haal je iets unieks in huis waar mensen nog lang over zullen napraten. Een ware Italiaanse smaak beleving!

Bruiloften & private party’s

Bruiloften & private party’s kunnen wij perfect aanvullen met de beleving van live cooking, de vlammende houtoven en vers bereide pizza’s in elke gewenste smaak, van de klassieke Margherita tot aan frutti di mare, van truffel pizza’s tot dessert pizza’s. Deze zijn rijk belegd en bestaan uit verse seizoen’s producten en authentieke Italiaanse ingrediënten die zorgen voor een onvergetelijke smaak ervaring. Ook voor Italiaanse borrelhapjes en fingerfood zijn er mogelijkheden genoeg. Wij kunnen jullie verwennen met ons antipasti buffet tot aan ons Italiaans dessert buffet!

Menu

Wij bespreken altijd graag even de wensen met u door zodat we een gepast menu voorstel kunnen doen. Bij ons is alles bespreekbaar, Italiaanse borrelhapjes en fingerfood, Antipasti schalen, pasta salades, rijkelijk gevulde groene salades, verschillende soorten brood met dips en toppings en uiteraard de verse pizza’s met veel passie en aandacht zijn bereid in de houtoven. Daarna een perfecte afsluiting met ons Italiaanse dessert buffet! We werken met verse seizoen’s producten en authentieke Italiaanse ingrediënten die onze smaak beleving onvergetelijk maken. Neem contact met ons op zodat wij u goed van dienst kunnen zijn.